Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη λίστα του Xbox Backwards Compatibility το Splinter Cell: Conviction

*
Το Splinter Cell: Conviction αποτελεί τον έκτο τίτλο της δημοφιλούς σειράς και πλέον οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να το απολαύσουν στις κονσόλες τους, μιας και προστέθηκε στη λιστα των backwards compatible παιχνιδιών. Το Conviction κυκλοφόρησε το 2010 και το σενάριο θελει το Sam Fisher από τη μια να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη, από την άλλη να αποτρέψει τα σχέδια μιας ομάδας τρομοκρατών. Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε το παιχνίδι, ως τις 12 Φεβρουαρίου η Ubisoft το προσφέρει με έκπτωση 50% μέσω του Xbox Store. Διαφορετικά αν το είχατε αγοράσει για το Xbox 360, για να παίξετε, απλά τοποθετήστε το δισκάκι στο Xbox One. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό launch trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*